JALEBEH

مقصد توقف شما دید جامعه ایران است. مردم، فرهنگ، سبک زندگی، موسیقی، فیلم، بازی، هنر و واقعیت ها را دو

JALEBEH

مقصد توقف شما دید جامعه ایران است. مردم، فرهنگ، سبک زندگی، موسیقی، فیلم، بازی، هنر و واقعیت ها را دو

در موضوع خاورمیانه و ایران، بایدن اوباما نیست

تصویر لینک

بر اساس وب سایت اخبار ملی ، برخلاف انتظار و علیرغم نگرانی برخی از کشورهای عربی ، سیاست خارجی دولت بایدن در قبال خاورمیانه و موضوع تنش آمریکا با ایران همان سیاست باراک اوباما نخواهد بود.

یک تحلیلگر خبر ملی روز دوشنبه خاطر نشان کرد که "اضطراب محسوسی" در میان برخی از متحدان عرب آمریکا پس از انتخاب بایدن ایجاد شده است و انتظار معمول این است که وی به سیاست های اوباما در ایران بازگردد.

اونس همچنین کاریکاتورها و تصاویر هجوآمیز از بایدن را در شبکه های اجتماعی منتشر کرده است که طرف ایرانی آنها را محکم در آغوش می کشد.

با این حال ، این تحلیلگر رسانه خاطرنشان کرد که علیرغم تلاش دولت جدید برای مذاکره با تهران ، باید به خاطر داشت که دونالد ترامپ که اکنون قرار است کاخ سفید را ترک کند ، نیز در مذاکره با ایران به چنین روشی پایبند بوده است.

در یادداشت آمده است: "وقتی صحبت از سیاست خارجی ایالات متحده و خاورمیانه می شود ، بایدن اوباما نیست" ، رویکرد بایدن را "سازگار" با رویکرد اوباما در مورد ایران توصیف کرد.

در توضیح این موضوع ، نشنال نیوز نشان داد که تمام امیدهای روسای جمهور از زمان جورج دبلیو بوش ، "دموکرات ها و جمهوری خواهان" ، پایان دادن به "جنگ های دائمی" و کاهش حضور آمریکا در خاورمیانه بوده است.

در این یادداشت آمده است که چنین رویکردی نسبت به روسای جمهور به دلیل تغییر در اولویت های ژئوپلیتیکی ایالات متحده به دلیل چالش های مطرح شده توسط چین ، روسیه و استقلال انرژی ایالات متحده است.

انگیزه های نفوذی بایدن

این یادداشت همچنان به بررسی اختلافات بین اوباما و بایدن می پردازد و می نویسد که تفاوت این دو با نگاهی به رویکرد سیاست خارجی آنها نشان داده شده است.

برای ارائه شواهد ، نویسنده خاطرنشان می کند که بایدن از حامیان حملات 11 سپتامبر بود ، اگرچه اکنون جنگ افغانستان و عراق به طور گسترده ای "اشتباه راهبردی" در ایالات متحده در نظر گرفته شده است. وی در سفر به فلوجه ، یک سال پس از حملات ، سیاست جورج دبلیو بوش را برای اعزام نیروهای بیشتر برای مهار ناآرامی ها تکرار کرد.

از طرف دیگر ، وی در زمان دولت بیل کلینتون ، از دولت انتقاد کرد که نسبت به کشتار مسلمانان در بوسنی بی تفاوت نیست.

نویسنده نتیجه می گیرد که انگیزه های لیبرال مداخله رئیس جمهور تازه انتخاب شده ناشی از سالهای حضور وی در کمیته روابط خارجی سنا است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد